Descoperă-ți viitorul la Colegiul Național “Ion Creangă” de Ziua Porților Deschise!

Ești absolvent de clasa a VIII-a și te decizi asupra liceului? Vino să explorezi ce are de oferit Colegiul Național "Ion Creangă" la Ziua Porților Deschise, pe 7 iunie, între orele 10:00 și 17:00.

Alege-ți traseul academic

Fie că interesele tale se îndreaptă spre Matematică-Informatică, Științe ale naturii sau Filologie, cu opțiuni intensive de limba japoneză și bilingv engleză, găsește un program care să corespundă ambițiilor tale. Explorează unde te pot duce pasiunile tale academice.

Vizitează facilitățile noastre

Descoperă unde vei învăța și te vei dezvolta! Vizitează laboratoarele noastre specializate, sala de sport și biblioteca extinsă. Aceste facilități sunt pregătite să îți susțină călătoria academică și dezvoltarea personală.

Implică-te

Implică-te în activitățile care te interesează, de la robotică la sport și muzică. Vino în comunitatea noastră și descoperă oportunități de a-ți urmări pasiunile și de a-ți perfecționa talentele.

Vizitează-ne

Notează-ți în calendar data de 7 iunie și planifică-ți vizita în Strada Cuză Vodă 51, București. Află mai multe pe site-ul nostru aici sau urmărește-ne pe Instagram la @cn_ioncreanga. Sunteți invitați să vedeți pe viu de ce Colegiul Național "Ion Creangă" este locul perfect pentru anii de liceu.

Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să te ajutăm să pornești într-o călătorie interesantă la liceu!

Info

Descarcă pliantul nostru