Viitorul în Informații Externe. SIE inspirație pentru elevii din Creangă

SIE la Creangă

La data de 6 noiembrie 2023, elevii Colegiului Național „Ion Creangă” au avut ocazia unică de a participa la o prezentare susținută de reprezentanți ai prestigiosului Serviciul de Informații Externe (SIE). În cadrul evenimentului, desfășurat în sala de festivități a colegiului la ora 13:00, tinerii noștri au descoperit posibilitățile de carieră și formare academică oferite de instituții de învățământ de elită sub egida SIE.

Printre instituțiile prezentate s-au numărat Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” din București, Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”, Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, și multe altele, fiecare cu programul său distinct de licență, pregătind tinerii pentru provocările de pe scena informațiilor externe.

Această colaborare anuală între colegiul nostru și SIE subliniază angajamentul nostru comun de a îndruma studenții spre alegeri profesionale înalte și de a contribui la formarea viitorilor specialiști în domeniul securității naționale. Suntem mândri că putem oferi elevilor noștri acces la informații valoroase și oportunități care îi pot ajuta să-și construiască un viitor promițător.