Colegiul Național

„Ion Creangă”

Aici este locul unde fiecare elev devine o versiune mai bună a sa!

Alegi "Creangă", Alegi Performanță!

Noi, cei de la “Colegiul Național Ion Creangă”, oferim medii de susținere și de inspirație pentru ca mințile tinere și curioase să învețe și să crească împreună cu noi. Pasiunea noastră pentru învățare înseamnă că obținem mai mult decât rezultate remarcabile. Ne străduim să construim gânditori încrezători și creativi și ne propunem să oferim o educație care este cu adevărat relevantă pentru viitorul lor.

Suntem o instituție de învățare axată pe dezvoltarea pe plan socio-emoțional , științific și lingvistic. Elevii noștri ies cu caracterul și încrederea necesară pentru a-și pune amprenta în lume, dotați cu cunoștințele și abilitățile din lumea reală care îi conduc mult mai departe în industria pe care o pot servi.

Colegiul Național „Ion Creangă”
0 +
Elevi
0 +
Profesori
0 +
Cluburi & Activități
0 +
Membri Consiliu

Ne propunem să inspirăm elevii noștri să viseze mai mult, să învețe mai mult, să facă mai mult și să țintească cât mai sus.

Alexandrescu Florica - director Colegiul Național "Ion Creangă"
47389917_1378602115608438_4368279256711561216_n

Activități
școlare

Colegiul Național “Ion Creangă” își propune să ofere tuturor elevilor noștri un curriculum vast și echilibrat, care oferă activități pline de satisfacție și stimulare pentru a-i pregăti pentru cea mai bună viață socială și culturală.

Informatică

Experiență practică cu cele mai recente limbaje de programare și tehnologie.

Științe sociale

Oferă aripi tinerilor care ar dori să aibă o carieră ce are la bază gândirea oamenilor.

Uman

Studiul limbilor antice și moderne, al filosofiei, istoriei și multe altele

Științe ale Naturii

Studiul care încurajează raționamentul științific, descoperirile și invențiile.

Matematică

Înțelegerea jocului de numere și a logicii pentru a rezolva probleme din lumea reală.

Bilingv Engleză/Japoneză

Învățarea mai multor moduri de comunicare din diferite părți ale lumii.

Activități
extra-școlare

Sporturi

Elevii noștri sunt pasionați de sport și atletism și au libertatea de a-l alege pe cel care le place și doresc să îl urmeze.

Robotică

Liceul nostru dispune de o echipă de robotică numită "H-TECH" ce a reușit să obțină de-a lungul anilor numeroase rezultate remarcabile.

Corul muzical

Prin intermediul coordonatorului prof.Sebe M. Dumitru, corul muzical are ca scop punerea în valoare a tuturor vocilor talentate din liceul nostru.

Revista "Gânduri"

Avem câțiva scriitori care sunt încurajați să vină cu creații care sunt publicate în mod regulat în revistele noastre interne.